شرکت خدمات مسافرت هوایی و جهانگردی ستاره پرواز|تور سريلانكااز شيراز|تور استانبول از شيراز|تور آنتالیا از شیراز|تور دبی از شیراز|تور ترکیه از شیراز|تور سنگاپور از شیراز|تور هند از شیراز|تور مالزی از شیراز|تور تایلنداز شیراز

The key To Global destination...

071-32301511
جمعه31 شهریور 1396
Friday, September 22, 2017


خدمات سفارت


سفارت امریکا سفارت انگلستان سفارت کانادا


خدمات سفارت امریکا

مراحل اخذ ویزای امریکا

  • گرفتن وقت سفارت امریکا در کشور مورد نظر( امارات متحده عربی- ترکیه – ارمنستان)

  • آمادگی برای حضوردر مصاحبه و مدارک مورد نیاز
  • اخذ ویزا( پیکاپ پاسپورت )

گرفتن وقت سفارت امریکا درکشورمورد نظر(امارات متحده عربی- ترکیه – ارمنستان)


سفارتخانه های مختلف سیاست های متفاوتی را جهت ارائه وقت سفارت اتخاذ می کنند . مراجعه حضوری فرد متقاضی، تماس تلفنی، ارسال ایمیل و مراجعه به وب سایت عمده راه های تعیین وقت سفارت است. متقاضیان باید توجه داشته باشند که سفارت در ارتباط با ارائه وقت سفارت و صدور ویزا اختیار تام دارد. تا پیش از زمان مصاحبه، حتما از طریق شماره پیگیری با سفارت درارتباط باشید، گاهی ممکن است باوجود دریافت تاییدیه وقت، سفارت بنا به هردلیلی اقدام به تغییر یا کنسل کردن وقت مصاحبه سفارت نماید. یا پس از انجام مصاحبه، با وجود کامل بودن مدارک موردنظر با درخواست ویزای متقاضی مخالفت نماید. در این گونه موارد، شرایط به وجود آمده از سوی سفارت را بپذیرید و از بحث کردن با افسر صدور ویزا ویا اعتراض بیجا خودداری نمایید. با آگاهی از قوانین سفارت مربوطه، به آسانی می توان بار دیگر شانس خود را برای گرفتن ویزا امتحان کرد.
برای گرفتن وقت سفارت آمریکا تقریبا تمامی متقاضیان دریافت ویزای ایالات متحده امریکا، باید پیش از هر چیز اقدام به تکمیل اپلیکیشن فرم و تعیین وقت مصاحبه نمایند
مشاورین ما در امر وقت سفارت امریکا، در تکمیل فرم DS-160 ، اخذ وقت مصاحبه ، پرداخت هزینه های مرتبط با سفارت و تکمیل مدارک موردنیاز ویزا، شما را یاری خواهند کرد .  هر متقاضی باید یک اپلیکیشن فرم مجزا تکمیل نماید و پرینت صفحه تاییدیه آن را در روز مصاحبه به همراه داشته باشد .
لطفا در پر کردن فرم DS-160 به نکات زیر توجه فرمائید :

  • پیش از پر کردن فرم، کشور موردنظر خود را برای مصاحبه انتخاب نمائید .
  • دقت فرمائید تمام اطلاعات مندرج در فرم، با اصل آن (مدارک) مطابقت داشته باشد .
  • عکس لود شده روی فرم با عکسی که روز مصاحبه همراه خواهید داشت همسان باشد .
  • عکس استفاده شده باید جدید، رنگی، با پیش زمینه سفید و در سایز 5*5 و رزولوشن 600*600 باشد.
  •  بانوان محترم، چنانچه عکس بدون حجاب تهیه میکنید، روز مصاحبه نیز بدون حجاب باید در سفارت حضور داشته باشید و بالعکس .

یکی از اصلی ترین نکات موثر در برنامه ریزی برای سفر به ایالات متحده امریکا آگاهی از اولین فرصت موجود برای کنسولگری مورد نظر است. فاصله زمانی تا اولین وقت موجود، با توجه به تعداد متقاضیان دریافت ویزا و محدودیت پذیرش کنسولگری موردنظر متغیر است. گاهی می توان برای روز بعد وقت مصاحبه دریافت کرد و گاهی وقت های سفارت تا چندین ماه پر شده است .
نوع ویزای موردتقاضا نیز در پروسه دریافت وقت دخیل می باشد، در زیر ویزاهایی که وقت سفارت یکسان دارند گروه بندی شده اند :<

  • گروه اول: ویزای توریستی، دیدار اقوام، کاری، شرکت در کنگره، درمان و پزشکی
  •  گروه دوم: ویزای دانشجویی و فرصت مطالعاتی
  • گروه سوم: ویزای نامزدی و سرمایه گذاری
  • گروه چهارم: متقاضیان دریافت گرین کارت و سیتیزن های امریکا

معمولا اولین وقت موجود برای متقاضیان دریافت ویزای گروه دوم و چهارم نزدیک تر از سایر گروه ها می باشد. برخی از کنسولگری ها به طور مقطعی تمرکز خود را بر نوع خاصی از ویزا افزایش یا کاهش می دهند، حتما پیش از اقدام به برنامه ریزی قطعی برای سفر، از اولین وقت موجود برای نوع ویزای درخواستی و شرایط جاری درکنسولگری مورد نظر اطلاع حاصل نمایید . با توجه به امکان تغییر وقت سفارت آمریکا، گاهی متقاضیان تاریخ وقت گرفته شده خود را تغییر می دهند؛ بنابراین ممکن است برخی از وقت هایی که درحال حاضر پر شده اند، دوباره باز شوند .
اکثر سفارتخانه های ایالات متحده امریکا، تنها زمانی به نمایش وقت های موجود می پردازند که متقاضی مبلغ مورد نیاز برای دریافت ویزا را پرداخت کرده باشد.
ویزای توریستی، کاری و درمانیB    160 دلار- ویزای دانشجویی F    160 دلار- ویزای فرصت مطالعاتی J   160 دلار- ویزای سرمایه گذاری E   270 دلار- ویزای نامزد یا همسر سیتیزن امریکا  K   240 دلار 


تکمیل فرم درخواست به صورت انلاین  
هر متقاضی باید یک اپلیکیشن فرم مجزا تکمیل نماید و پرینت صفحه تاییدیه آن را در روز مصاحبه به همراه داشته باشد. در تکمیل این فرم ، اسکن یک عکس تازه گرفته شده رنگی زمینه سفید 5*5 با رزولوشن 600*600 پیکسل، اطلاعات گذرنامه، مشخصات فردی، خانوادگی، شغلی، تحصیلی و توضیحات مرتبط با سفر متقاضی موردنیاز است.
تعیین قرارملاقات(وقت مصاحبه)
هر متقاضی می باید پیش از دریافت ویزا توسط افسر صدور ویزا مورد مصاحبه قرارگیرد. برخی از کنسولگری های ایالات متحده افراد زیر14 سال و بالای 80 سال را از مصاحبه معاف می کنند؛ اما توصیه می شود کلیه متقضیان، صرف نظر از سن، در مصاحبه حضور یابند. مدت زمان لازم جهت دریافت قرارملاقات برحسب نوع ویزای درخواستی، مکان موردنظر و فصل متغیر است.
مدارک مورد نیاز برای گرفتن وقت سفارت کسانی که فرم درخواست را پر نموده اند

  • اصل یا کپی گذرنامه
  • صفحه تائیدیه اپلیکیشن فرم صفحه بارکد یا (DS-160 confirmation page)

مدارک مورد نیاز برای گرفتن وقت سفارت کسانی که فرم درخواست را پر ننموده اند

  • اصل یا کپی گذرنامه
  • یک قطعه عکس 5*5 رنگی جدید با زمینه سفید یا اسکن آن با رزولوشن 600*600 پیکسل
  • فرم فارسی تکمیل شده
  • فرمهای مورد نیاز سفارت امریکا

نوع فرم

نام فرم

اپلیکیشن فرم ویزاهای کوتاه مدت

DS-160

فرم پرداخت SEVIS

I-901

فرم پذیرش هزینه های مالی دعوت شونده

I-134

فرم های مربوط به گرین کارت

DSP122-DS0230


آمادگی برای حضور درمصاحبه و مدارک مورد نیاز

در طی مصاحبه، افسر صدور ویزا برآورد می کند که متقاضی، صلاحیت دریافت ویزا و ورود به خاک ایالات متحده را دارد یا خیر. اطلاعات مندرج در فرم DS-160 ، مدارک ارائه شده و رفتار و گفتار متقاضی تعیین کننده خواهد بود. اکثر کنسولگری های ایالات متحده از کلیه داوطلبان ویزا، انگشت نگاری به عمل می آورند. ممکن است پرونده موردنظر، نیاز به بررسی های اداری بیشتر داشته باشد، در این صورت افسر پرونده این مورد را به اطلاع متقاضی می رساند و معمولا شماره پرونده مربوطه را برای اطلاع از وضعیت ویزا، در اختیار وی قرار می دهد. پس از تایید شدن ویزا، کنسولگری به متقاضی اطلاع می دهد که کی و کجا پاسپورت خود را جهت صدور ویزا تحویل نماید. معمولا در این مرحله نیازی به مراجعه حضوری متقاضی نیست. برای دریافت اطلاعات بیشتر به بخش "پیکاپ پاسپورت" رجوع نمایید.
مدارک مورد نیاز

  • اصل پاسپورت با حداقل شش ماه اعتبار به انضمام پاسپورت های قبلی
  • اصل دعوتنامه ممهور به مهر دفتر ثبت، فرم I-134 ، یا رزرواسیون هتل
  • ترجمه شناسنامه، کارت ملی و سند ازدواج یا طلاق به همراه اصل مدارک
  • مدارک شغلی شامل گواهی اشتغال به کار، ترجمه روزنامه رسمی، آخرین آگهی تغییرات و تصمیمات، حکم کارگزینی یا بازنشستگی، فیش حقوقی، پروانه مطب یا نظام مهندسی، جواز کسب، پروانه بهره برداری، کارت پرسنلی یا بازرگانی، گواهی شوارای اصناف و ...
  • ترجمه سوابق بیمه
  • ترجمه سند ملکی به همراه اصل سند، مدارک مرتبط با خرید سهام در بازار بورس، خرید اوراق مشارکت و هر سرمایه گذاری مالی دیگر
  • نامه تمکن به انگلیسی Bank Statement
  • پرینت شش ماهه حساب بانکی به لاتین
  • ترجمه و اصل کارت پایان خدمت یا معافعیت
  • دو عدد عکس 5*5 رنگی زمینه سفید
  • برگه تاییدیه اپلیکیشن فرم DS-160 Confirmation Page
  • برگه تاییدیه قرار ملاقات Appointment Confirmation
  • مخصوص متقاضیان : F1  فرم I-20 ، مدارک تحصیلی، SEVIS Fee payment Confirmation
  • مخصوص متقاضیان : J1  فرم DS-2019 پذیرش و SEVIS Fee payment Confirmation
  • SEVIS Fee payment Confirmation

    متقاضیان ویزای دانشجوئی باید علاوه بر مدارک فوق ، کپی I-20 و SEVISFEE Confirmation یا I-901 تکمیل شده را نیز ارائه دهند .

     

    اخذویزا (پیکاپ پاسپورت)

    از آنجایی که جهت درج ویزا نیازی به حضور شخص نیست، پاسپورت ها می توانند از طریق نماینده به سفارت تحویل داده شوند . پروسه ی ارسال پاسپورت به سفارت و بازگرداندن آن به شحص پیکاپ گفته می شود .
    از مزایای پیکاپ هزینه پایین آن نسبت به هزینه ی اقامت در کشور مقصد می باشد ‌ پس از اینکه فرد نسبت به درخواست ویزا اقدام می نماید دو حالت ممکن است پیش بیاید موافقت با درخواست ویزا یا عدم موافقت نسبت به این درخواست آنچه که مسلم است در حالت دوم فرد باید با توجه به علت مردود شدن درخواست، درصدد رفع آن براید و سپس مجدداً اقدام کند. در حالت اول، پس از اینکه درخواست ویزای فرد از سوی سفارت مورد قبول قرار می گیرد، باید پاسپورت به سفارت ارسال شود تا ویزا ضمیمه ی پاسپورت شود و بتواند به امریکا مسافرت کند هر شخص پس از اتمام مصاحبه با سفارت آمریکا ممکن است موفق به اخذ یکی از برگه های زیر شود :
    برگه سفید :
    نشان دهنده این است که فرد در همان روز مصاحبه reject شده است .

    برگه زرد :
    احتمال ویزا دهی حدود 70 % است . در این حالت شخص مصاحبه شونده باید به وسیله شماره ثبت شده بر روی برگه زرد و یا کد DS 160 پروسه FBI CHECK خود را پیگیری نماید. هنگامی که این پروسه به آخر رسید .سفارت اجازه پیکاپ را برای مسافر صادر می کند .
    برگه صورتی :
    احتمال ویزا دهی 95 % است و بنا بر صلاحدید سفارت نیازی به FBI CHECK نیست .

    دارندگان برگه صورتی باید هر چه زودتر (حد اکثر 1 ماه پس از تاریخ مصاحبه ) برای پیکاپ اقدام کنند. البته فرصتی 90 روزه به این افراد داده می شود . در صورت دیر کرد در ارسال پاسپورت ممکن است پاسپورت با برگه زرد برگردد . همین زمان برای دارندگان برگه زرد پس از CLEARANCE لحاظ شده است. در این مرحله مسافر باید حضورا برای تحویل پاسپورت به سفارت مراجعه کند و یا از طریق شرکت های مربوطه اقدام به پیکاپ کند .
    مدارک مورد نیاز برای پیکاپ پاسپورت :
    مدارک لازم برای پیکاپ پاسپورت به سفارت آمریکا در دوبی مستقیما به نوع ویزای درخواستی مرتبط می باشد :

      ویزای B1 , B2:
    • اصل پاسپورت
    • برگه زرد یا صورتی
    • وکالت نامه
  • برگه تائیدیه قرار ملاقات ( APPOINTMENT CONFIRMATION )
    برای ویزای B1 ارسال دعوت نامه کنگره نیز توصیه می شود .
  •  

     

      ویزای F1 , F2 :
    • اصل پاسپورت
    • برگه زرد یا صورتی
    • وکالت نامه
    • برگه تائیدیه قرار ملاقات ( APPOINTMENT CONFIRMATION )
    • کپی برگهI-20
    • کپی I-901
    • کپی برگه ADMISSION LETTER
    • ایمیل LATE ARRIVAL ) در صورت لزوم (

     

      ویزای J1 , J2 :
    • اصل پاسپورت
    • برگه زرد یا صورتی
    • وکالت نامه
    • برگه تائیدیه قرار ملاقات ( APPOINTMENT CONFIRMATION )
    • کپی برگه DS-2019 یا DS-7002
    • کپی I-901

     

      ویزای E :
    • اصل پاسپورت
    • برگه زرد یا صورتی
    • وکالت نامه
    • برگه تائیدیه قرار ملاقات ( APPOINTMENT CONFIRMATION )
    • کپی برگه I-94

     

    پیکاپ دبی
    طبق قانون سفارت برای پیکاپ پاسپورت هایی که در سال 2013 مصاحبه شده و ویزای آنها مورد تایید جهت صدور واقع شده اند، EMPOST دبی برای تحویل پاسپورت به سفارت مشخص شده است. معمولا نیازی به الصاق مدارک در این مرحله نیست هرچند توصیه می شود نسخه ی برگه زرد و فرم DS 160مسافران تحویل داده شود. در صورتی که تاریخ مصاحبه پیش از سال 2013 باشد، ارسال برگه زرد به همراه پاسپورت الزامی است . این پاسپورت ها باید به جای تحویل به EMPOST به منشی سفارت تحویل داده شوند. مدت زمان آماده شدن پرونده ها بین 1 تا 2 هفته کاری متغیر است .

    پیکاپ ابوظبی
    اصولا پیکاپ ویزای آمریکا از ابوظبی برای 3 دسته مسافرین زیر انجام می شود :

    متقاضیان ویزای اقامت و گرین کارت

    متقاضیان ویزای نامزدی ( K1 )

    برندگان لاتاری

     

    مدارک مورد نیاز :
    ویزای اقامتی و گرین کارت :
    اصل پاسپورت , برگه سفید یا آبی دریافتی از سفارت که FILE NUMBER در آن ذکر شده است .
    ایمیل سفارت به منظور مجوز اقدام به پیکاپ یا پرینت صفحه STATUS CHECK در سایت که CLEARANCE مسافر را نشان می دهد .
    لازم به ذکر است حتما مسافر باید دقت نماید که اگر در مرحله CLEARANCE از مسافر مدارک پزشکی جدید جهت ارائه به سفارت خواسته شده باشد. فرد متقاضی پیش از اقدام برای پیکاپ حتما مجددا جهت تمدید آزمایش های مربوط به دوبی یا ابوظبی مراجعه نماید .
    ویزای نامزدی :
    اصل پاسپورت , کپی برگه DS-156 , کپی برگه DS-156 K , کپی برگه DS-230
    برندگان لاتاری :
    اصل پاسپورت , ایمیل دریافت شده از کنتاکی و کد دریافت شده
    پیکاپ ارمنستان
    متقاضیان پاسپورت هایی که جهت صدور ویزا مورد تایید قرار گرفته اند باید در روزهای دوشنبه تا جمعه در ساعات اداری جهت پیکاپ به سفارت مراجعه نمایند. مدارک باید در یک پاکت قرار داده شده و به DROP BOX کنار سفارت انداخته شود. پس از تحویل، مامور سفارت اطلاعات تماس و محل اقامت فرد را یادداشت نموده تا در هنگام آماده شدن مدارک اطلاع رسانی شود . باید توجه داشت که پیش از پیکاپ پاسپورت، شماره پرونده ها باید با توجه به شماره ها در سایت چک شوند . مدت زمان تقریبی آماده شدن پرونده ها در ارمنستان حدود 1 هفته است .
    پیکاپ آنکارا
    درحال حاضرامکان پیکاپ پاسپورت برای ویزای امریکا در انکارا وجود ندارد.مگر با وکالتنامه رسمی ترجمه شده به زبان ترکی استانبولی و تاییده سفارت ترکیه در تهران
    توضیحات تکمیلی :
    تا پیش از صدور ویزا اقدام به برنامه ریزی نهایی برای سفر و خرید بلیط نکنید. هیچ سازمان یا نهادی نمی تواند صدور قطعی ویزا را تضمین نماید.هر ویزا، تا پیش از به اتمام رسیدن مدت اعتبار، معتبر و قابل استفاده است. اگر ویزای معتبری در گذرنامه منقضی شده شما وجود دارد، می توانید به همراه یک گذرنامه جدید معتبر و گذرنامه منقضی شده حاوی ویزا، از آن استفاده نمایید .

    نکته مهم: اطلاعات فوق طبق آخرین وضعیت موجود تهیه و ارائه می گردد. در صورت هرگونه تغییر این سایت مسئولیتی ندارد


خدمات سفارت کانادا

مراحل اخذ ویزای کانادا

    • ثبت نام و درخواست
    • مراجعه به کارگزارسفارت و انگشت نگاری
    • اخذ ویزا (پیکاپ پاسپورت)

ثبت نام و درخواست

الف : درخواست کاغذی (draft): در این حالت از درخواست ویزا شخص باید تمامی مدارک خود را به صورت ترجمه شده با مهر دارالترجمه رسمی (تایید دادگستری الزامی است ) آماده نموده و به یکی از کنسولگری های سفارت کانادا در آنکارا، استانبول یا ابوظبی مراجعه نماید تا مدارک را به سفارت تحویل دهد. با توجه به قانون جدید انگشت نگاری، حضور فرد الزامی است. پس از تحویل مدارک و انجام انگشت نگاری درخواست او در سفارت ثبت می گردد و باید منتظر جواب بماند. لازم به ذکر است که هزینه ی ویزا باید از طریق بانک به حساب سفارت واریز شود و رسید آن به همراه مدارک به کارگزاری تحویل شود. پس از تحویل مدارک به سفارت فرد یک کد پیگیری (Tracking ID) دریافت می کند که از طریق آن می تواند وضعیت پرونده ی خود را از ابتدا تا انتها از طریق سایت کارگزاری سفارت (VAC) پیگیری کند. در این حالت بیشترین زمان پاسخگویی که از جانب سفارت اعلام شده 62 روز می باشد .

ب: درخواست آنلاین : تنها تفاوت این حالت با حالت قبل در ثبت مدارک است بدین صورت که مدارک متقاضی بصورت اسکن شده در سایت سفارت ثبت می شود. برای انجام درخواست آنلاین باید ابتدا یک حساب کاربری در سایت سفارت ایجاد شود. پس از انجام مراحل ارزشیابی آنلاین، در صورت تایید صلاحیت و دریافت کدکاربری ، فرد می تواند نسبت به درخواست آنلاین اقدام کند. برای انجام این کار باید تمامی مدارک به صورت اسکن شده موجود باشد. پرداخت هزینه ی ویزا در این روش تنها از طریق کارت اعتباری صورت می گیرد. پس از اتمام کار متقاضی یک شماره ی پرونده و برگه ی انگشت نگاری دریافت می کند و پیگیری پرونده تنها از طریق این شماره صورت می گیرد. زمانیکه ثبت نام آنلاین به پایان رسید، فرد تا یک ماه زمان دارد که برای انگشت نگاری به یکی از کنسول گری های سفارت کانادا در آنکارا، استانبول با ابوظبی مراجعه نماید. زمان پاسخگوی به درخواست آنلاین، طبق اعلان سفارت، 25 روز در نظر گرفته شده است .

انگشت نگاری :

برای اتمام درخواست ویزای کانادا و ثبت آن در سفارت انجام انگشت نگاری الزامی است. در حالتی که متقاضی درخواست خود را به صورت آنلاین ثبت می کند تا 30 روز مهلت دارد که به یکی از شعب واک در آنکارا، استانبول یا ابوظبی مراجعه کند. در غیراینصورت درخواست او باطل می شود و هزینه ی پرداخت شده برگردانده نمی شود. در صورتی که فرد بخواهد حضوری ثبت نام کند هنگام ثبت نام و تحویل مدارک انگشت نگاری انجام می شود. توجه داشته باشد که تا زمانیکه انگشت نگاری انجام نشود ثبت نام تکمیل نشده و درخواست ویزای او تحت بررسی قرار نمی گیرد .
هزینه ثبت نام ویزا :
برای ثبت نام ویزا باید هزینه ی ویزا و انگشت نگاری در حین ثبت نام به حساب سفارت واریز گردد. تعرفه ویزا به شرح زیر می باشد :

  • هزینه ویزا: 100 دلار کانادا
  • هزینه انگشت نگاری : 85 دلار کانادا

در ثبت نام آنلاین پرداخت از طریق کارت اعتباری و به صورت آنلاین انجام می شود. اما در ثبت نام حضوری باید آن وجه در گارانتی بانک به حساب سفارت واریز شود و رسید آن تحویل سفارت گردد .
ویزای توریستی
ویزای کانادا سه نوع است :
ویزای تک ورود (single) ، ویزای چند بار ورود (multiple) ، ویزای 5 ساله (supervisa)
برای درخواست ویزای کانادا شخص می تواند به دو صورت اقدام کند :
مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای توریستی

  • کپی تمام صفحات پاسپورت که مهر یا ویزا دارند (از سال 2004 )
  • ترجمه شناسنامه
  • نامه ی تمکن مالی یا گردش حساب سه ماهه + پرینت حسابی که نشان دهنده گردش درآمد ماهانه باشد
  • تکمیل و تایید فرم درخواست ویزا (application form) فرم فارسی مشخصات فردی درخواست کانادا
  • تکمیل فرم اطلاعات خانوادگی (family information) فرم فارسی مشخصات خانوادگی درخواست کانادا
  • یک قطعه عکس
  • ارائه ی ترجمه سند ملکی
  • ارائه ی ترجمه مدرک شغلی (برای صاحبین مشاغل جواز کسب لازم است، اما برای کارمندان نامه ی اشتغال به کار و سه فیش حقوقی باید ارائه شود)
  • رزرو هتل و بلیط
  • دعوتنامه
  • ترجمه سند ازدواج (اگر زن و شوهر با هم اقدام کنند)

تمامی مدارک ترجمه شده با تایید دادگستری ارائه شود.

مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای پنج ساله (Supervisa):
ویزای 5 ساله در اصل 10 ساله بوده اما از آنجا که اعتبار پاسپورت های ایرانی بیش از 5 سال نیست، مدت زمان این ویزا نیز برای افراد ایرانی 5 ساله لحاظ می شود. افرادی واجدالشرایط دریافت این نوع ویزا هستند که فرزند یا نوه ی آنها دارای اقامت موقت یا دائم (دارنده PR یا مقیم کانادا) باشد . معمولاً والدین دانشجویان در حال تحصیل در کانادا یا والدین افراد مقیم کانادایی می توانند نسبت به درخواست این ویزا اقدام کنند. برای دریافت ویزای پنج ساله علاوه بر مدارک فوق الذکر لازم است که :

  • مدارک اقامت دائم یا موقت فرد مقیم در کانادا
  • ارزشیابی مالی فرد مقیم در کانادا
  • T4
  • گواهی حقوقی فرد مقیم در کانادا
  • بیمه یک ساله برای متقاضی
  • نتیجه آزمایشات پزشکی متقاضی (پزشکان مورد تائید (ارائه شود .

در برخی موارد برای اخذ ویزای کانادا از متقاضی درخواست می شود که دعوت نامه از کانادا ارائه دهد. اخذ دعوت نامه متضمن مثبت بودن تقاضای ویزای شما نخواهد بود و گرفتن ویزا در گرو برخورداری از شرایط دیگری است که در اداره ی مهاجرت کانادا ارزیابی می شوند .

آنچه که دعوت کننده باید بداند :
تنظیم دعوت نامه بدین معنا نیست که شما از زمان ورود شخص مدعو به کانادا به لحاظ قانونی عهده دار مسئولیتی خواهید شد. با این حال بهتر است هر آنچه در دعوت نامه گفته می شود چیزی جز حقیقت موجود نباشد. بهتر است که دعوت نامه دارای مهر رسمی و تایید شده باشد. دعوت نامه باید حاوی اطلاعات زیر باشد :

دعوت کننده باید اطلاعات زیر را در مورد شخص مدعو قید نماید :-

  • نام کامل
  • تاریخ تولد
  • آدرس و تلفن
  • نوع رابطه خویشاوندی
  • هدف از سفر
  • مدت زمان اقامت مدعو در کانادا
  • محل اقامت در کانادا و منبع تامین مالی

همچنین در مورد شخص دعوت کننده اطلاعات زیر مورد نیاز است :

  • نام کامل
  • تاریخ تولد
  • آدرس و تلفن محل اقامت در کانادا
  • عنوان شغلی
  • وضعیت اقامت (PR – Citizen)
  • کپی مدارک دال بر وضعیت اقامت دعوت کننده در کانادا (کارت شهروندی – کارت PR- کپی پاسپورت کانادایی (

توصیه می شود که اطلاعات فوق در دعوت نامه درج گردد. اما برحسب مراکز مختلف ممکن است شرایط متفاوت باشد و نیازی به تایید رسمی دعوت نامه نباشد. در صورتی که دعوت نامه از سوی فرزند یا نوه برای والدین ارسال شود بهتر است مدارک شغلی و ارزشیابی مالی در کانادا تهیه گردد. اطلاعات کامل تر در مورد ویزای والدین را می توانید در اینجا مطالعه بفرمائید .

اخذ ویزا (پیکاپ پاسپورت

از آنجایی که جهت درج ویزا نیازی به حضور شخص نیست، پاسپورت ها می توانند از طریق نماینده به سفارت تحویل داده شوند .
پروسه ی ارسال پاسپورت به سفارت و بازگرداندن آن به شحص پیکاپ گفته می شود .
از مزایای پیکاپ هزینه پایین آن نسبت به هزینه ی اقامت در کشور مقصد می باشد.
پس از اینکه فرد نسبت به درخواست ویزا اقدام می نماید دو حالت ممکن است پیش بیاید :

  • موافقت با درخواست ویزا
  • عدم موافقت نسبت به این درخواست

آنچه که مسلم است در حالت دوم فرد باید با توجه به علت مردود شدن درخواست، درصدد رفع آن براید و سپس مجدداً اقدام کند. در حالت اول، پس از اینکه درخواست ویزای فرد از سوی سفارت مورد قبول قرار می گیرد، باید پاسپورت به سفارت ارسال شود تا ویزا ضمیمه ی پاسپورت شود و بتواند به کشور مورد نظر مسافرت کند. به این مرحله ی اخیر، یعنی ضمیمه شدن ویزا به پاسپورت اصطاحاً پیکاپ (Pick Up) گفته می شود

شرکت خدمات مسافرت هوایی و جهانگردی ستاره پرواز

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید:


اطلاعات ضروری

شیراز، خیابان برق، کد پستی 713361577

11 15 30 32 (71 )98+

52 69 30 32(71 )98+

11 15 230 0910

11 15 230 10000

عضویت در خبرنامه


2015© تمامی حقوق این وب سایت برای شرکت خدمات مسافرت هوایی و جهانگردی ستاره پرواز محفوظ می باشد.

طراحی و پیاده سازی توسط پارس رادین تلکام